Confinats

Confinats és una serie sorgida després del confinament total. Representa la cabana, la llar,…en fusta pintada amb acrílics, pastel i pa d’or i argent, amb un conjunt, a l’interior, de bols de coure esmaltats, que representen els sentiments, el pensament, l’art la cultura, la infancia, l’amor, el sexe, la passió, la literatura, la paraula, tot en blau, el blau del cel català i de la mar mediterrània, abstrets, com a petits tresors.

Un conjunt que te com a referent els antics triptics-retaules i que simbolitza valors i conceptes que van quedar atrapats, aïllats, desconnectats i després del confinament revaloritzats, com a part important de nosaltres i les nostres relacions.

Mesures: 35 x 25 x 10 cm i 30 x 21 x 10 cm.
Grup: 89 x 35 x 10 cm.
Fotos: Sergi Oriola.

Presentat des de desembre 2020 i durant 2021 a la vila de Morez, (Jura) França, en format exposició al carrer en vitrines -aparadors dels carrers principal, dins el projecte “Démo D’Émaux, en la 3ª edició dirigida per Jean Christophe Piffaut, de la Maison de l’Émail.

 

2 Replies to “Confinats”

Comments are closed.